четвртак, 05. јул 2012.


ОБИД ДА СЕ ФОТОГРАФИРА ,,ТОА,,


Среде најпопуларната плажа
миксот на ретро звуци,
веќе видени слики,
подигнати секси задници,
обликувани гради,
избрани бикини,
набилдани мускули,
се тип-топ....
некој седи
како во ложа
со најубав поглед на свет
и лови миг непоминлив....

Засекогаш фатен миг
зачуван во сефот
на интимното богатство
кој трае...трае....трае...

0 коментара:

Постави коментар