четвртак, 19. јул 2012.


ЕПИТАФ


......на гробот пишува...

Какво мајсторско актерство....
инспирација.
Негов споменик е
радоста,
животот
кој продолжува во другите.
Умре,а живее.....
p.s. живеењето е филм
0 коментара:

Постави коментар