субота, 09. јун 2012.


ПОРАКАТА Е ПРИМЕНА

Замислувам.....
како добивам порака
во inbox од ,,некој друг,,
со содржина
која сакам 
јас да си ја кажам
самата на себе си.
Зошто толку
кружи пораката.....
која е тука,
пред да ми ја пренесе ,,некој друг,,.
Време и сомнеж
ме чини таа поштарина,
но на крајот,
кога ќе ја добијам пораката
ќе познаам дека
јас сум си ја пратила.
                                           art by 

0 коментара:

Постави коментар