понедељак, 04. јун 2012.


БУДЕЊЕ,ДИШЕЊЕ,ОСЛОБОДУВАЊЕ

Стравот е
козервирана храна
со која се потхрануваат
илузиите
кои секојдневно
се прикажуваат како
,,реален живот,,.
Мала нервна напнатост
може да биде
добар почеток
за правење убаво нешто....
како будење
како дишење
како ослободување.......
0 коментара:

Постави коментар