уторак, 05. јун 2012.


ЖИВОТОТОд каде и да почнеме
ќе дојдеме до причините
заради кои
сите симулакруми
се толку идентични со оригиналот.
Олеснителни сознанија
осветлени од светлината на свеста.....
....како чевел кој после направените плускавци
станува најкомотен на свет.
Не би го менувала за ништо....
ЖИВОТОТ

0 коментара:

Постави коментар