недеља, 13. мај 2012.


CAMERA OBSCURA

 
 Е КАКО КУТИЈА 
ВО КОЈА СЕ СЛУЧУВА
  НЕКАКВА СТВАРНОСТ-CAMERA OBSCURA.....
......
СВЕТЛИНАТА НА СВЕСТА Е ПОСТОЈАН БЛЕСОК 
КОЈ ГИ УКИНУВА 
СИТЕ ПРОЕКЦИИ
ВО ФИЛМСКИТЕ СТУДИЈА НА ИЛУЗИИТЕ
И ЗАСЕКОГАШ ЗАМИНУВА ВО ПЕНЗИЈА
 РЕЖИСЕРОТ НА ФИЛМОТ ...
...
УМОТ-В СПОКОЈ


0 коментара:

Постави коментар