уторак, 29. мај 2012.


БУДНИ СОНУВАЧИ

Не ме буди
од сонот
во кој несакам да заспијам.
Стој од страна
и чекај...
сонот сам ќе си замине.
Кога ке останеме
јас и ти
легни си до мене
будни ќе сонуваме.

art by  Catrin Welz-Stein


0 коментара:

Постави коментар