недеља, 13. мај 2012.


ЈАС СУМ

ЈАС СУМ НЕШТО
ПОВЕЌЕ
И НЕШТО
ПОМАЛКУ
А СЕПАК ДОВОЛНО,ТОКМУ.
ЈАС СУМ
И НЕ СУМ ЈАС
И НЕШТО СУМ
И НИШТО НЕ СУМ
А СЕПАК-СУМ0 коментара:

Постави коментар