петак, 25. мај 2012.


ПРЕГРАТКА


Понекогш,толку многу сакам да си пратам
срдечна порака на себе си
која завршува со
,,те гушкам,,
Се случува да неможам
да го пронајдам
поштенското сандаче
ниту адресата.
Во тој случај
си закажувам средба
со себе си
внатре во срцето .....ќе видиме дали ќе се појавам овој пат

0 коментара:

Постави коментар