среда, 30. мај 2012.


ПОЧИВАМ ВО МИР

Понекогаш,
си почивам во мир.
Не чекам тоа
да ми го посакаат
постхумно.                             
art by Cécile Veilhan
 

0 коментара:

Постави коментар