среда, 30. мај 2012.


ВЕЖБА

Вежбам
да ја доживеам
убавината во мигот
оти
и
тој 
е
ист
како
и
сите
други
и
ќе биде
одживеан
со таков интензитет
со каков
пиеме чаша вода.....
мигот на заминување......
е како дишење
како влегување во друга соба
како излегување од под туш
како отварање на очите наутро....будење0 коментара:

Постави коментар