петак, 29. новембар 2013.


САКАМ


Едно ,,сакам,,

Скршено на пола

Лепено

Со некој слаб лепак

Пак скршено

И така многу пати

Кршено и лепено

Додека не се дознало

Дека ,,сакам,,

Самоодсебе се зацелува

Само

Кога

Тоа

Сака.

САКАМ

 

0 коментара:

Постави коментар