уторак, 26. новембар 2013.


ТОПЛА

Зима
Зелка
Суви пиперки
Снег
Чад
Чај
Човек со шал
Шубара
Капут
Капки на прозорец
Трошки
Пиле
Топло околу срцето
Ќумбенце.
 
илустрација: Евгения Гапчинская

0 коментара:

Постави коментар