понедељак, 18. новембар 2013.


ВО ЕДЕН ЗДИВ


Вдиши...

Кога мислиш

Дека нешто се случува,

Ништо не се случува

И се што треба

Да се направи

Е ништо да не се прави

Издиши.....
 

0 коментара:

Постави коментар