недеља, 24. новембар 2013.


ВЛЕЗИ ВНАТРЕ


Измилслен е сад
Во кој
Се матно
Станува јасно
Тој сад
Собира бескај
И сместен е
внатре во човекот.
 
 

photo: joe nigel coleman

0 коментара:

Постави коментар