субота, 02. март 2013.


НЕШТО КАЖУВАМ.....


Ми  паѓаат зборови
од некаде
за да ги местам
како во играта "тетрис"
Едните се
повеќеаголни,сложени,
другите се 
мали,прости,едносложни.
Ги редам
еден до друг
еден до друг
еден до друг
еден до друг
еден до друг
еден до друг
Па..играта заврши
или....некст левел.
Подоле пак
еден до друг
еден до друг
еден до друг
Играта заврши..или
енд оф стори...photo by: Marina Camargo

0 коментара:

Постави коментар