среда, 05. јун 2013.


КОГА НЕ МИСЛАМ


Понекогаш мислам
дека сум збор
вселен во тело,
ни маж,ни жена...
Понекогаш мислам
дека тој збор
е тишина...
понекогаш, кога не мислам.
photo: Ashes and Snow-- Gregory Colbert

0 коментара:

Постави коментар