недеља, 16. јун 2013.


ЕВЕ ГО

Не повеќе
Од  тоа
да си следиш
Како си зори,мугри,утри
Како си пладнува
Како си полпладнува
Kако си квечери
Како си заноќува
Како клопчето од бело во црно
се замотува....
И еве го
Најдено она што не е ни изгубено.....

0 коментара:

Постави коментар