недеља, 23. септембар 2012.


ПАТУВАЊЕ НИЗ ВСЕЛЕНАТА


Тато ,тато
кога ке пораснам голема
јас сакам да бидам
космонаут.
Ти си космонаут,сине.
Засекогаш ли можам
да останам космонаут,
тато?
Засекогаш...сине.
Тато ,тато..
а кога ќе можам
да појдам во вселената
Ти си во вселената....сине.
Вселенска станица ,,Мир,,.

2 коментара:

Постави коментар