среда, 29. август 2012.


ЛЕТНА ШКОЛА ЗА НЕГУБЕЊЕ ВРЕМЕ


На летната школа
за "негубење време"
се совладува
најлесната лекција
"време нема".....
Од тука....
што би се загубило?
....Загатката е решена....


 


0 коментара:

Постави коментар