четвртак, 27. фебруар 2014.


ПЕТАРПАНСТВОТО


 

Од сите страдања

Кои ги спознав

Најтешко може беше

Растењето.

Како ,,томос,,моторче

Кое пали на педала

Пробаш милион пати

И еднаш конечно

Запалува,

Почнуваш

Да растеш,

Ама пак си дете.

photo: Maia Flore ,Sleep Elevations
 
 
 

0 коментара:

Постави коментар