понедељак, 02. децембар 2013.


ПРЕПОЗНАВАЊЕ


Ооо....

Сум,

Па ти си тука

И одсекогаш си било.

Цело време мислев

Дека само Јас

Тука,

Но и ти, сум, си било тука,

Заедно

Сме минале се.

Толку тивко си било Сум

Ти си самата тишина

Сум

Јас бучам

Ти тихуваш

Сум

Едно сме биле.

Сум,едно Јас Сум

0 коментара:

Постави коментар