субота, 26. октобар 2013.


ТЕ ИМА НАСЕКАДЕ

Тапета од сенки
на ѕидот
и твојата силуета
на минување
фатена во декорот
на оваа променлива слика
на попладневна радост и игра
со светлината.

0 коментара:

Постави коментар