уторак, 08. јануар 2013.


ТЕАТАР "РАДОСТИЛНИЦА" - ЗИМСКИ ПРОЗОРЕЦ

Во театарот на сенки во продукција на ,,Радостилница,, беше одиграна претставата "Зимски прозорец" во која учествуваа : Ѕвездата Среќоноска, Среќната рака , шољичката Кафепијка , заљубени пилиња и ангелката Анѓелковска.
Претставата се одигра на кујнскиот прозорец.За светлото се погрижи Сонцето- лично,за сценографијата се погрижи анонимна станарка на домот,која исто така беше задолжена за  камерата и монтажата .
Публиката беше малубројна...но многууу....Радосна.


0 коментара:

Постави коментар